De praktijk

Wie ben ik?
Mijn naam is Ashley Huben en mijn grote droom was zelf een eigen bedrijf starten. Iedere dag hard werken en zelf bouwen aan iets wat helemaal van mij is. Dit is voor mij iets waar ik het maximale uit kan halen en iedere dag met liefde en passie kan doen.  Ik haal erg veel voldoening uit mensen de deur uit laten gaan met verzorgde en mooie voeten.  Ondertussen ben ik meer dan een jaar geopend en heb ik onlangs mijn vaste baan opgezegd om mij volledig te kunnen richten op mijn fantastische eigen bedrijf. 

Handig om te weten

Lieve allemaal,
Via deze weg wil ik jullie laten weten dat  ik op 5 Maart ben bevallen van een prachtig meisje Sophia, wij maken het beide goed en zijn enorm van elkaar aan het genieten. Aangezien we aardig in een ritme komen samen ben ik langzaam aan ook weer aan werk aan het denken. Mijn agenda zal weer geopend zijn vanaf Woensdag 12 Juni. Er kunnen alvast weer afspraken gemaakt worden zodat u verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.
Mijn werkdagen gaan wel wat veranderen, ik ga werken op Woensdag, Donderdag (avond) en Vrijdag.
Afspraken kunnen gemaakt worden via de volgende manieren:
Website: www.happyfeetbyash.nl
Whatsapp: 0620668121
Email: info@happyfeetbyash.nl
Ik heb ontzettend veel zin om  jullie allemaal weer te zien, en te mogen behandelen. Maar tot die tijd gaan wij nog even heel erg genieten van het feit dat Sophia zo klein is.
Hopelijk tot snel in de praktijk.Mijn praktijk
Voetverzorging wordt steeds belangrijker gevonden door mensen. Mensen hebben om verschillende redenen behoefte aan een zorgvuldige voetverzorging. Belangrijke redenen zijn:

  • Basis (last van eelt, eksterogen, ingegroeide nagels)
  • Ontspanning (verwennen)
  • Uiterlijke verzorging

Bij mijn pedicure praktijk kunt u terecht voor een basis pedicure behandeling. Ook kan ik gericht advies geven over goed schoeisel en loopvaardigheden.  Bovendien voorkom en behandel ik eenvoudige huidaandoeningen waarvoor geen huisarts nodig is, bijvoorbeeld eelt, eksterogen, likdoorns, kalknagels en ingegroeide teennagels. 

Onlangs heb ik mijn diploma Medisch pedicure behaald, echter werk ik niet samen met de verzekering of podotherapeuten. Uiteraard bent u van harte welkom in mijn praktijk. 

De producten die ik gebruik zijn van het merk Podopharm.


Openingstijden

dinsdag
9:0016:00
woensdag
8:3017:00
donderdag
8:3020:30E-mailen
Bellen
Map
Instagram